Aardehealing

Aardehealing

Bij healing van de aarde wordt er vanuit twee werkelijkheden gewerkt. De healers bevinden zich in de werkelijkheid zoals wij die kennen, de wereld zoals wij die zien. Dit noemen we de stoffelijke werkelijkheid. De resultaten en het succes van de healing vindt echter plaats in de fijnstoffelijke werkelijkheid.

Energiestromen

Er zijn verschillende manieren waarop wij vanuit de materiele werkelijkheid contact kunnen maken met de meerdimensionale werkelijkheid. Zo zijn bijvoorbeeld op verschillende plaatsen op aarde energiestromen waarneembaar. We kunnen deze energiestromen op verschillende manieren opsporen en ervaren. De wichelroede of pendel zijn hiervoor uitstekend geschikt. Maar ook door simpel onze ogen te sluiten en ons gevoel te laten spreken, kunnen we de energiestromen traceren en zelfs de kwaliteit en intensiteit ervan bepalen.

Helende energie

Wanneer we eenmaal in contact staan met een energiestroom kunnen we die plaats op aarde genezen, door bijvoorbeeld de helende energie van Reiki of Ascensionhealing.
Om sterk geblokkeerde en onderdrukte plaatsen binnen te gaan met onze energie, kunnen we gebruik maken van soundhealing. Tonen hebben namelijk een sterk doordringende energie en werken daarom zeer sterk. Met behulp van tonen kunnen we de energiepunten reinigen en revitaliseren. Dit zal uiteindelijk leiden tot regeneratie van de natuur als geheel.

Ook een compositie van verschillende healingsvormen kunnen dienen als healing van dat moment, op een specifieke plaats. Zo kunnen we bijvoorbeeld kristallen plaatsen en waxinelichtjes. En rituelen uitvoeren die zijn toegesneden op de unieke situatie van dat moment.

Doel

Wanneer alle blokkades zijn gezuiverd door middel van healing, herstelt de aarde zich en komen er allerlei galactische verbindingen. Een specifieke plaats kan terugkomen in verbinding met het galactisch hart, het hart van de aarde en uiteindelijk met het sterrenbewustzijn. Dit is alleen mogelijk wanneer de punten vrij genoeg zijn, de leylijnen met elkaar verbonden raken en de trilling van de directe omgeving van die plek hoog genoeg is.

Ethische regels bij aardehealing
Respecteer het cyclische karakter van natuurprocessen. De afbraakfase is gelijkwaardig aan de groeifase.
Mensen die verantwoordelijk zijn voor de desbetreffende plek, mogen niet worden buitengesloten in het healingsproces.
Wees je te allen tijde bewust van je eigen motivatie