Agenda

Om het bewustzijnsproces van onszelf en daarmee de aarde te ondersteunen organiseren we aardehealingen op speciale momenten. We healen vanuit aarding vooral dat stukje in onszelf dat daarmee resoneert. Door dit proces komen we steeds dichter bij de essentie. De healing werkt dus uit naar twee kanten. Deze momenten zijn rond stiltepunten tussen de jaargetijden/ seizoenen in en zo mogelijk rond volle/nieuwe maan. Er zijn twee stilstandpunten van de zon (solstitia, zonnewendes) en twee tijden waarop de lengte van dag en nacht aan elkaar gelijk zijn (equinoxen). Goede momenten om eigen blokkades te zuiveren, te healen en bezig te zijn met bewustzijnslagen van onszelf. Ook nu gaan we weer vanuit onze eigen bewustzijnslagen intuïtief verbindingen leggen met energetische plekken en geven de energie die de plekken nodig hebben.

Workshops wichelroede lopen (intuïtieve ontwikkeling)

Tijdens deze workshop maak je een begin met het ontdekken van de fysieke (zichtbare) en metafysieke (onzichtbare) wereld. De benadering daarvan is niet via het verstand, maar via het gevoel. Dit kan je oefenen met het wichelroede lopen en pendelen door in de omgeving naar de aanwezigheid van verschillende energievelden te zoeken.

Door in contact te komen met onze fysieke omgeving maken we kennis met de vitaliteit van onze omgeving. We zijn in staat om leylijnen en aardstralen te duiden alsook gebieden die stress vertonen door het aardmagnetisch veld, ondergrondse wateraders, geologische breuklijnen. Ook kunnen we de energiestromen in verschillende bomen voelen. Het belangrijkste is dat we, vanuit een persoonlijke groei, de lagen van mentale en emotionele energie ontdekken die blokkeert en zich opbouwt in de fysieke omgeving.

De workshops worden gegeven op data in onderling overleg.

De cursustijden kunnen aangepast worden.

Laten we samen Zijn (Saha nâv avatu) en daarvan uit onze energetische krachtenbundelen om een stukje van onszelf en daarmee moeder aarde te helen. Het lijkt me leuk jullie allen te zien.

Graag tot de volgende workshop of cursus!