Foto healing

Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om te komen voor een persoonlijke healing, is het mogelijk om een healing of reading te ontvangen aan de hand van je foto. Deze healing werkt eigenlijk op dezelfde manier als de eerder genoemde persoonlijke healing. Bij een behandeling op je foto, stemt de healer zich af op jou energie. Een fotohealing duurt ongeveer 45 minuten, de fotoreading ongeveer 15 minuten. Soms zijn meerdere healingen nodig, zeker als de klachten al langer bestaan.

Vanwege voornoemde voordelen gingen we in 2003 met zijn allen een labyrint maken op het Landgoed De Schipborg. Dit Landgoed is ontstaan door de omvorming van agrarisch land rond de gelijknamige boerderij tot een schitterend natuurgebied waar bos en grasland elkaar afwisselen. (zie foto rechts)

Wil je een fotohealing ontvangen?

Stuur dan een foto van jezelf met een begeleidende brief. Schrijf in deze brief waarvoor je een healing wilt ontvangen en beschrijf een beetje van de achtergrond van je vraag. Voeg een gefrankeerde en geadresseerde retourenvelop bij, zodat ik je zo snel mogelijk een antwoord kan sturen. Het is mogelijk dit voor een ander te doen. Maar daarvoor heb je wel zijn of haar toestemming nodig!