Persoonlijke healing

Na een inleidend gesprek en uitgaande van jou toestemming stemt de healer zich af. Hij activeert zijn hoger bewustzijn en noemt in zichzelf je volle naam. In de reading ontvang je informatie die te maken heeft met de ‘problemen’ waarvoor je gekomen bent. Vervolgens kan de healer de eventuele blokkades opheffen en je energiestromen herstellen. Ook komen soms mantra’s door die de mensen mogen gebruiken voor hun persoonlijke meditatie.

De healing vindt plaats op een behandeltafel en duurt ongeveer een uur. De healing gebeurt grotendeels in je aura op korte afstand van het lichaam, maar er wordt ook wel op het lichaam behandeld. Daarbij worden meerdere soorten healingsvormen gebruikt zoals aurahealing, chakrahealing, Reiki en soundhealing.

Bij zogenaamde Ascension healingen wordt gebruik gemaakt van de universele energieën (zoals zogenaamde Eternal Healing Light, Merlin energie, Galactische stralen) en aarde-energieën. Deze energieen stromen uit de handen van de healer. Ze healen niet alleen op zielsniveau waarbij de iemands blauwdruk en zieledoel duidelijk wordt, maar helpt ook bij verwijderen van karmische invloeden, waardoor het iemand weer volledig bij zijn zuiverste zelf kan komen. Ook worden er stromingen geactiveerd die helpen op pad naar verlichting. Hoe hoger de healer zich mag afstemmen, hoe hoger de energie is die doorstroomt. Jouw hoger bewustzijn geeft zelf aan hoeveel er gebeuren mag. Nooit gebeurt er meer dan jij aan kan.

Na de healing vraagt de healer de mensen naar hun ervaringen, en dat zijn er heel wat: lichamelijke sensaties, visualisaties van kleuren en vormen, vormen, herinneringen uit vorige levens, licht en/of liefde. Soms huilen ze van herkenning of staan ze op zonder pijn in de rug, nieuwe invulling van hun leven etc.

De healingen blijven na afloop nog een poos doorwerken. Als er veel spanningen tegelijk worden opgeruimd, kun je je de volgende dagen moe of een beetje ziek voelen. Zie dit als positief. Drink om afvalstoffen af te voeren veel heet water. Geestkracht, blijheid en vitaliteit zullen toenemen. Gun jezelf enkele dagen rust. Positieve, nieuwe inzichten of gedragspatronen krijgen nu een kans.

Persoonlijke healingen zijn dus zeer doeltreffend. Een greep uit de gebieden waarvoor persoonlijke healing kan worden aangewend:

– Aura, zowel lichamelijke als psychische klachten
– Relatie, kind-ouder
– Zwangerschap
– Bedrijf
– Huis en woonomgeving(zie ook ruimte harmonisering)
– Nieuwetijdskind
– Spirituele ontwikkeling
– Verlichting/ascensie