Workshops wichelroede lopen(intuïtieve ontwikkeling)

Tijdens deze workshop maak je een begin met het ontdekken van de fysieke (zichtbare) en metafysieke (onzichtbare) wereld. De benadering daarvan is niet via het verstand, maar via het gevoel. Dit kan je oefenen met het wichelroede lopen en pendelen door in de omgeving naar de aanwezigheid van verschillende energievelden te zoeken.

Door in contact te komen met onze fysieke omgeving maken we kennis met de vitaliteit van onze omgeving. We zijn in staat om leylijnen en “aardstralen” te duiden alsook gebieden die stress vertonen door het aardmagnetisch veld, ondergrondse wateraders, geologische breuklijnen. Ook kunnen we de energiestromen in verschillende bomen voelen. Het belangrijkste is dat we, vanuit een persoonlijke groei, de lagen van mentale en emotionele energie ontdekken die blokkeert en zich opbouwt in de fysieke omgeving.

Fotos

Het duiden door wichelroede lopen kan daarna uitgebreid worden over een groter gebied zonder dat we daar lijfelijk op alle punten uit het gebied aanwezig hoeven te zijn. Ook het duiden op afstand of pendelen boven een kaart van een gebied is erg handig om energiepatronen te bepalen op een fysieke locatie die verder weg is en misschien niet toegankelijk. Deze stap dient een waardevol doel. Als je als wichelroede loper en/of pendelaar ervaring opdoet en vertrouwen krijgt begin je je te realiseren dat het mogelijk is om deze informatie op afstand te verkrijgen. Dit bevestigt de overtuiging van de eenheid en verbondenheid van al het leven. De volgende stap die we in de workshop gaan maken is het informatie pendelen. Hierbij krijgt je als pendelaar antwoorden op juist gestelde vragen over heel veel onderwerpen. Deze stap, waarin de juiste vragen gesteld worden, helpt om de verkregen informatie bij het wichelroede lopen te sorteren en te kwantificeren. We leren parameters zoals Boviswaarde te gebruiken voor een energetische diagnose. Dit proces van vragen stellen, waardoor dieperliggende vragen aan het licht komen, leidt je naar een groter bewustzijn van de verbondenheid van al het leven. Een essentiële stap voor aardehealing is het leren hoe we zelf planten, bomen en plekken op aarde energetisch kunnen behandelen, waardoor ze merkbaar en meetbaar gezonder en vitaler worden.